Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Bérletek jegyek is kaphatóak a Harmonia Albensis-re Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 23.

Image

Bérletek, és már az egyes koncertekre szóló jegyek is válthatóak a Harmonia Albensis-re. A templomi hangversenysorozat július 23-án, csütörtökön kezdődik a Szent Imre templomban. A világsztárokat felvonultató, augusztus 18-i Musica Sacra koncertre szintén vásárolhatóak jegyek a Vörösmarty Színházban és a város több pontján.

 

 

Tizenharmadik alkalommal tölti meg muzsikával Székesfehérvár templomait a Harmonia Albensis koncertsorozat. A nyár egyik legnívósabb zenei rendezvényét Tóka Ágoston Junior Prima-díjas orgonaművész és ifj. Major István gordonkaművész közös estje nyitja Johann Sebastian Bach legszebb műveivel a „Bach 330 – a zene fejedelme” című esten július 23-án, csütörtökön 19.30 órától a Szent Imre templomban. Ugyanitt koncertezik július 30-án a Corpus Rézfúvós Kvintett a „Zengjenek égi trombiták!” című programon, majd augusztus 6-án  a „Pietà Signore” című esten Boross Csilla székesfehérvári születésű operaénekes, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, a Primavera Kórus és az Alba Regia Vegyeskar, valamint Medveczky Ádám Liszt- és Kossuth-díjas karmester bűvöli el a közönséget. A záró hangversenyre augusztus 13-án kerül sor, ekkor a Bartók-Pásztory-díjjal kitüntetett veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar vendégszerepel a Ciszterci templomban a „Királyok és királynék” című esten.

 


 


A négy koncertet tartalmazó bérlet 4.500 forintért kapható a Vörösmarty Színház jegyirodájában és a Városház téri pavilonban. Mától lehet megvásárolni az egyes koncertekre szóló belépőket is 2.100 forintért.

A templomi sorozatot követően újabb komolyzenei csemegével örvendeztetik meg Székesfehérvár közönségét. A világhírű Carlo Ponti Jr. karmester vezényletével szólal meg Puccini „Messa di Gloria”  című műve 2015. augusztus 18-án, a Musica Sacra esten. A koncertre 3.500, 3.000, 2.400, valamint 1.700 forintért vásárolhatóak jegyek a színház jegyirodájában, a Városház téri pavilonban, az Alba Plazában, a Fehérvári Jegyirodában, a Budai úti Interspar áruházban és a Fejér Megyei Hírlap Ügyfélszolgálati Irodájában.   A Harmonia Albensis bérletesei 30 százalékos kedvezménnyel vehetnek jegyet a Musica Sacrára.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >