Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Történelmi előadás, katonazenekari koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 24.

Image

Az isonzói csatáról szóló előadással, valamint a Kaposvár Helyőrségi Katonazenekar koncertjével folytatódik a III. Emlékparki Nyár programsorozat a Pákozdi Katonai Emlékparkban. Az eseményre ingyenes autóbuszjárat indul a Tiszti Klub elől.

 

 

A Harckocsizók Napja tiszteletére július 24-én, pénteken 18.00 órakor a „Nagy háború 100 – Az I. és II. isonzói csata” címmel hallhatnak előadást a III. Emlékparki Nyár következő programjára érkezők. Majd 19.00 órától a Kaposvár Helyőrségi Katonazenekar koncertjével folytatódik az est. A zenekar több mint ötven évvel ezelőtt alakult meg. Számos nagysikerű koncertet adtak külföldön, és idehaza is öregbítették Kaposvár, a Magyar Honvédség 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred, illetve a Magyar Honvédség hírnevét. A zenekar állandó, kihagyhatatlan résztvevője a magyarországi katonazenekari fesztiváloknak. Tagjai nemcsak magas zenei képzettséggel, hanem kiemelkedő hivatástudattal is rendelkeznek. A katonazenekar karmestere, Major András százados garantáltan igényes, könnyed szórakozást ígér a közönségnek.

 


 

A Katonai Emlékparkba ingyenes autóbuszjárat indul július 24-én, pénteken 17.00 órakor a Malom utcából, a Tiszti klub elől. A járatra a Fehérvári Civil Központ előtt és a Budai út - Zombori út sarkán lévő buszmegállóban is fel lehet szállni. Az esti koncertet követően ugyanezen az útvonalon térhetnek vissza a városba az Emlékparki Nyár résztvevői.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >