Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Delfines bronz és egyéni csúcsok
Delfines bronz és egyéni csúcsok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 22.

Image

Újabb rangos megmérettetésen szerepeltek az elmúlt hétvégén a Delfin SE ifjú úszói. A székesfehérvári egyesületet hatan képviselték Miskolcon a XLVIII. Országos Gyermek Bajnokságon, ahol az egyedülállóan népes mezőnyben, 750 induló között kiválóan helytálltak Dániel András és edzőkollégái tanítványai.

 

 

A legeredményesebbnek Ács Barbara bizonyult, aki 100 m. mellen a dobogó 3. fokára állhatott, de egyéni csúcsát mindenki megjavította, így az úszópalánták fejlődése nyomon követhető és örömteli.

 


 

A XLVIII. Országos Gyermek Bajnokságon a Kemény Dénes Városi Sportuszodában 750 versenyző küzdött a magyar bajnoki címért. A rekordszámú – egyébként szintidőhöz kötött – nevezés miatt a verseny a szokásosnál egy nappal tovább tartott. A zsúfoltság miatt az uszoda mellett egy sátortábort építettek, így könnyítve az érkezők elhelyezését. Összesen több mint 3800 rajt volt ezen a viadalon, ami nemcsak az úszókat, de a szervezőket is nagy kihívás elé állította.

A Delfin Sportegyesületet a következő versenyzők képviselték: Ács Barbara, Czifra Patrik, Nagy István, Magyar Szabolcs, Várnai Márton és Vaskó Bálint. Ács Barbara bronzérmet szerzet 100 m-es mellúszásban. Mindenki remek egyéni csúcsot úszott, Czifra Patrik a 100 m mell úszás döntőjéről 30 századdal maradt le. Ez a korosztály ezzel a versennyel zárta az évadot.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >