Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Debrecen jutott a negyeddöntőbe
A Debrecen jutott a negyeddöntőbe Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 22.

ImageNem sikerült megőrizni a Székesfehérváron szerzett egygólos előnyt, a Debrecen Komlósi fejesgóljával bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A Vidi jól, bátran kezdett, de az első negyedóra után a Loki átvette a játék irányítását. A hazai csapat több helyzetet dolgozott ki, különösen a kontrák voltak veszélyesek.

Gólt azonban nem ilyen támadásból, hanem rögzített játékhelyzetből szereztek a fehér mezesek: a 38 percben Leandro szögletét Komlósi Ádám csúsztatta Sebők hálójába.  

Csapatunk úgy jött ki a második félidőre, hogy mindannyian tudtuk, gólt kell lőni a továbbjutásért. ennek ellenére, csak a meccs utolsó negyedórájában lett agilisabb a támadójáték - és gólt így sem sikerült szerezni, a Loki - csakúgy, mint tavasszal - megnyerte a kupacsatát.

Varga István a lefújás után azt nyilatkozta, egy góllal jobb volt a Debrecen, mégis boszantó, hogy egy elkerülhető góllal kaptunk ki. Kollegája, Herczegh András úgy látta, a két mérkőzés alapján, megérdemelten jutott a legjobb nyolc közé a Loki.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >