Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az Országos Választmány debreceni ülése
Az Országos Választmány debreceni ülése Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. október 22.

ImageOktóber 18-án, este érkezett meg a FIDELITAS Országos Választmányának elnöksége Debrecenbe, hogy másnap, vasárnap a Hajdú-Bihar megyei választmány tagjaival jobban összeismerkedjenek, az elmúlt év eseményeiről beszámoljanak.

A vasárnap 10 órakor kezdődő választmányra egy igen hangulatos debreceni étteremben került sor. A választmányi tagoknak először Kérdő Zsuzsa országos alelnök mutatta be az elnökség munkáját, külön kitérve arra, hogy az országos rendezvények jelentőségét az is adja a szervezetnek, hogy az ország különböző pontjain lévő csoporttagok véleményt cserélhetnek, összeismerkedhetnek, és a későbbiekben segíteni tudják egymást. Az OV tagjai ezek után ismertették a munkájukat, és a személyesebb hangvételű beszélgetés alatt a csoportok is bemutatkoztak.
A mindennapi élet problémáiról, a FIDELITAS országos és megyei helyzetéről, a fiatalok gondjairól mintegy 2 óra hosszat tart a tanácskozás.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a választmányi tagoknak, hogy a hétvégi időpont ellenére eljöttek - úgy hiszem, hogy mindannyiunk számára igen hasznosnak bizonyult az összejövetel!
Köszönjük az OV elnökségének, Koszorús Lacinak, Gömbicz Nándinak, Vörös Ádámnak és Lukács Bencének, hogy eljöttetek hozzánk, várunk benneteket máskor is!

Sárospatakon találkozunk!

FIDELITAS
Hajdú-Bihar Megyei
Választmányának tagjai
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >