Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow ÜNNEPI GYERMEKPROGRAMOK A KORONÁS PARK EGY ÉVES SZÜLETÉSNAPJÁN
ÜNNEPI GYERMEKPROGRAMOK A KORONÁS PARK EGY ÉVES SZÜLETÉSNAPJÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 31.

Image

Születésnapi játszóház és bütykölde, középkori kaszinó továbbá megannyi színes program várja a családokat augusztus 1-jén a Koronás Park egy éves születésnapján. Mókás üdvözlőkártyákat, pompás fejfedőket és szülinapi kitűzőt is készíthetnek majd a gyereke, de a helyszínen készül majd a város legnépszerűbb gyerekparadicsomának születésnapi tortája is. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

 

 

Egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Liget soron lévő Koronás Park. A szombati ünnepség keretében lesz játszóház és bütykölde, valamint Középkori Kaszinó is. Az egész napos móka keretében délután egy óriási tortát is felvágnak, majd a mulatság a Makám együttes koncertjével zárul. A születésnapi ünnepségre érkezőket Székesfehérvár polgármestere köszönti.      

A Liget soron található Koronás Parkban immár egy éve játszhatnak a fehérvári gyerekek. A középkori településeket megjelenítő Játszófalu a középkori életmódhoz kapcsolódó játéklehetőségeket kínál a kicsiknek. A Mocsárban lévő számtalan vizes játszóeszköz a tatárjárás során feldúlt ország képét eleveníti meg. Az Erdei ügyességi park és a Vár a különböző játékokhoz biztosít teret, ugyanúgy, mint a Lovagi torna is. A 36 magyar király megkoronázásának helyszínét szimbolizáló Koronázó domb, valamint a középkori kolostorkertek fűszertermesztését felidéző Labirintus szintén izgalmas kikapcsolódást nyújt.     

A Koronás Park egyéves születésnapja alkalmából augusztus 1-jén, szombaton 10.00 órától 18.00 óráig a gyerekeket a szervezők sok érdekes programmal várják. Lesz játszóház és bütykölde, ennek keretében tortamanufaktúra és különböző születésnapi tárgyak készítése. A Középkori Kaszinóban nyert zsetonokat pedig ajándékokra lehet majd beváltani.

Az ünnepségen részt vesz dr. Cser-Palkovics András polgármester is, aki 16.00 órakor mond köszöntőt a tavaly megnyitott játszópark tiszteletére.  Ezt követően egy óriási torta kerül felvágásra, amit a jelenlévők közösen fogyasztanak el. A rendezvényt a Makám együttes gyerekkoncertje zárja. 

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >