Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Pumi: négy-hat hónap kihagyás! Nyomtatás E-mail
Írta: fkc.hu   
2015. július 29.
A 2014/2015-ös szezon alapszakaszában, az NBI mezőnyében senki sem rendelkezett magasabb gólátlaggal Tilinger Tamaránál: a Fehérvár KC átlövője 18 mérkőzésen 117 alkalommal talált az ellenfelek kapujába. A szeptemberben kezdődő idény első felében azonban a társaknak kell majd pótolniuk Pumi meccsenkénti 6,5 gólját…
 
 
„Tavaly októberben sajnos leszakadt a porcom, amit akkor Abkarovics Géza főorvos úr megoperált. Utána a rehabilitációt Horváth Hajnalka segítségével végeztem, ami nagyon jól sikerült. Aztán a rájátszás vége felé már éreztem, hogy valami megint nem stimmel; bevizesedett a térdem.
 
A Debrecen és a Békéscsaba elleni mérkőzéseket még tudtam vállalni, viszont az utolsó, Siófok elleni bajnokin már nem lehettem a pályán.
 
Most, az új idényben megpróbáltam újra edzeni, de a pihentetést követően sem lett jobb a térdem. Visszamentem az orvosomhoz a problémámmal, elvégzett egy artroszkópos vizsgálatot, amely során megállapította: porcplasztikázás szükséges, hogy folytatni tudjam a pályafutásomat.
 
Ha minden jól alakul, a héten megműti a lábamat Dr Abkarovics Géza főorvos. Előreláthatólag négy-hat hónapot kell kihagynom, januárban játszani szeretnék!“
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >