Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Juhász: legalább 1 hónap kihagyás
Juhász: legalább 1 hónap kihagyás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 31.

Image

Nincs szerencséje mostanában Juhász Rolandnak. A Videoton és a magyar válogatott rutinos védőjét, csapatkapitányát az elmúlt időszakban több meccsen is le kellett cserélni kisebb-nagyobb sérülések okán. A BATE elleni BL-összecsapáson is rosszul fogott talajt egy felugrást követően, s bár ápolás után még pár percre visszaállhatott, végül le kellett jönnie a pályáról.

 

 

 Napokig bizonytalan volt, mi is a pontos diagnózis, és mennyit kell kihagynia a kiváló játékosnak. Mára kiderült, nincs szakadása, nem kell műteni, de így is legalább 4 hetet ki kell hagynia, ami nagyon rosszul jön a fehérvári klubnak.

"Az FK BATE Boriszov elleni hazai BL-mérkőzés első félidejében sérült meg Juhász Roland. Túlfeszülés miatti ízületi húzódást szenvedett. Az MR-vizsgálata negatív lett. Az elvégzett vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy nincs szükség műtéti beavatkozásra, a térdízületi szalagok épek. Jövő héten elkezdheti a rehabilitációt. Előre nagyon nehéz megjósolni, hogy pontosan mikor is térhet vissza Roli, de jelenleg úgy néz ki, hogy körülbelül egy hónap múlva léphet ismét pályára" - nyilatkozta a Vidi gonlapjának dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Nagyon nehéz napon vagyok túl. Szerda reggel 7-től, csütörtök délelőtt 9 óráig sok vizsgálaton estem át, ez idő alatt nagyon sok volt a bizonytalanság. Végül délelőtt tudatták a jó hírt, mely szerint a komolyabb sérülést megúsztam. A keddi mérkőzés óta rengeteg üzenetet, telefonhívást kaptam, annyit, amennyit eddigi pályafutásom során egyetlen sérülésem alkalmával sem. Ezek az üzenetek, jókívánságok nagyon sok erőt adtak nekem, és ezúton is köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában biztatott engem. Hétfőn kezdődik a rehabilitációm, én pedig azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérhessek a Vidibe és a pályán segíthessek a csapatnak, és emellett természetesen a válogatott szeptemberi mérkőzésén is szeretnék már játszani. Rajtam nem fog múlni semmi sem, nagyon bízom benne, hogy minden jól fog alakulni a következő néhány hétben" - áll a klub weboldalán Juhász Roland nyilatkozata

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >