Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Elindult az új székesfehérvári programmagazin
Elindult az új székesfehérvári programmagazin Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Samu Miklós   
2015. augusztus 03.

Image

Elindult a város új, internetes programmagazinja www.teleelettel.hu címen. A programszervezők, civil szervezetek maguk is feltölthetik az eseményeket az új portálra. Az új programportált dr. Cser-Palkovics András polgármester és Kovács Péter, az Absurd reklámügynökség ügyvezetője mutatta be.

 

 

Mostantól könnyebben megtalálják a kedvükre való programot a fehérváriak és a városba látogatók, hiszen elindult a város új, internetes programmagazinja www.teleelettel.hu címen. A honlap lehetőséget ad arra, hogy az itt zajló események közül kategória, helyszín, vagy akár időpont szerint is választhassanak az érdeklődők. Így még könnyebben tájékozódhatnak az eseménykeresők Székesfehérvár egész éves gazdag programkínálatából.

 


 

 „Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy immáron egy új programportállal rendelkezik Székesfehérvár! Az előzmények között fontos megemlíteni, hogy a „Tele élettel!” szlogen szolgált az alapötletül arra vonatkozóan, hogy a korábbi városi kommunikációhoz képest egy új úton indulhassunk el. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy ez minden előzetes várakozást felülmúló fogadtatásra lelt a székesfehérvári eseményeket nyomon követők részéről.” – hangsúlyozta a sajtótájékoztatón dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármestere hozzátette: „Érzésünk szerint mind a beruházásoknak, mind a sport és kulturális rendezvényeknek is arról kell szólniuk, hogy a városban élők és a hozzánk érkezők azt állapíthassák meg, hogy Székesfehérvár tele van élettel. Ennek apropóján jutottunk el a programportál megvalósításához, amely abból a felismerésből eredt, hogy szerencsére már nagyon sok eseményt tudunk kínálni az érdeklődőknek Székesfehérváron. Célunk volt, hogy minden, a városhoz kapcsolódó program, esemény megtekinthető és kategorizálható legyen, valamint, hogy erre a portálra külsős programok is felkerülhessenek. Az új oldalnak köszönhetően lehetőségünk van arra, hogy folyamatosan bizonyíthassuk, hogy Székesfehérvár tele van élettel.” – zárta gondolatait dr. Cser-Palkovics András, aki arra kérte a programszervezőket, hogy használják az oldalt.

A programokat kategorizálva lehet feltölteni az új honlapra és természetesen feltölthetik a szervezők az események plakátját, megadható a rendezvény internetes honlapja továbbá térképen is bejelölhető az esemény helyszíne.

 


 

Kovács Péter, a honlapot fejlesztő Absurd Kft. vezetője elmondta, az új oldal jelentősen megkönnyíti a programok közötti eligazodást, az érdeklődők azt is könnyen megtudhatják, melyek az ingyenes és a fizetés rendezvények. „Ennek az oldalnak a segítségével biztosítani tudjuk, hogy az érdeklődők minden esetben megtalálhatják az ízlésüknek leginkább megfelelő programokat. A felület számítógépre, mobiltelefonra, táblagépre is optimalizálható, így kényelmesen elérhető lesz minden körülmények között. A legfontosabb része az oldalnak, hogy specifikusan kiválaszthatjuk azokat a kategóriákat, helyszíneket, időpontokat is, amelyek számunkra érdekesek. Lényegesnek tartom kiemelni, hogy a portál a következő hetekben a tartalom és a funkcionalitás szempontjából is bővülni fog.” – mondta Kovács Péter, aki hozzátette: a civil szervezetek és az egyéni kezdeményezők is feltölthetik az „Új rendezvény” lehetőségre kattintva a programjaikat. Az intézmények olyan hozzáféréssel rendelkeznek majd, melynek keretében ők is tudnak feltölteni eseményeket, és módosítani a programjaikon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >