Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow KID ROCK - ismét várják a fiatalokat!
KID ROCK - ismét várják a fiatalokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 01.

Image

KID Rock and Roll SE - a Dunántúl egyik legnagyobb és legeredményessbb klubja 10 éve Székesfehérváron! - Szeptember 1-től ismét megnyitja kapuit a KID Rock and Roll SE a táncot kedvelő fiatalok számára.
 
 
Szeptember 1-től ismét megnyitja kapuit a KID Rock and Roll SE a táncot kedvelő fiatalok számára.
 

Image
.


 
"A szeptemberi foglalkozásokon ingyenes nyílt óra lesz, amelyen díjmentesen ki lehet majd próbálni ezt a sportot, és a szülők is megnézhetik gyermekeiket, illetve az edzőket." - mondta hírportálunknak Putics-Bondor Virág többszörös magyar bajnok, világbajnok vezetőedző és pedagógus, aki egyben az SE elnöke is.
 

Image
.


Hozzátette: "Egyesületünk fő profilja a formációs és páros akrobatikus rock and roll, de emellett foglalkozunk pompontánc, divattánc, látványtáncok és musical táncok oktatásával is. 3-6 éves korig várjuk óvodások jelentkezését, akik számára mozgáskoordináció, -ritmusérzekfejlesztő gyakorlatokat építünk be az edzésekbe. A kicsik játékosan sajátítják el a rock a roll és a pompontánc , valamint a gimnasztikai bemelegítés alapjait.
 

Image
.


 
Az iskolások ( 7 éves kortól ) más tematika szerint, állóképesség-, és izomzatfejlesztő gyakorlatok beépítésével együtt merülnek el a tánc színes világában. Mivel egyesületünk fennállásának 10.születésnapját ünnepli, ezért szeptemberben különleges meglepetésekkel kedveskedünk a beiratkozóinknak . Fontos megemlíteni, hogy az akrobatikus rock a roll olyan sportág, amely rendkívüli állóképességet, és erőnlétet kíván.

Image
.


 
Azért fontos színfoltja az egyesület a városnak, mert a KID Rock and Roll SE szárnyai alatt felnőtt versenyzők benne vannak az országos élbojban, Világkupákon táncolnak, területi versenyeken érmesek, nemzetközi bronzérmesek. Ha azonban valaki nem szeretne versenyző lenni, csinálhatja hobbi szinten is, illetve, ha mozogni vágyik vagy egy jó közösség tagja szeretne lenni."

Image
.


 
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >