Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Sóstói Szomszédoló
Sóstói Szomszédoló Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 08.

Image

Vidám családi programokkal várják szombaton Alsóváros, Tóváros, Sóstó és az Őrhalmi szőlők lakóit a Szárcsa utcai játszótérnél. A Sóstói Szomszédoló 13 órakor kezdődik: gulyásevésre invitálják a lakókat, majd egészen estig zenés-táncos színpadi programok, egészségügyi szűrések, kézműves foglalkozások és gyermekprogramok szórakoztatják a vendégeket.

 

 

Újra Sóstói Szomszédolót rendeznek a Szárcsa utcában. Az Alsóváros, Tóváros, Sóstó és az Őrhalmi szőlők lakóit augusztus 8-án, szombaton 13 órától egy jó gulyással vendégelik meg, majd vidám programok várják a vendégeket este 18 óráig. Mészáros Attila, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselőjének köszöntője után különböző zenés-táncos színpadi produkciók szórakoztatják a lakókat: fellép Tóth Tibor Tibiton és lesz Álomtánc Hajnival a délután folyamán.

 

 


A kézműves foglalkozások kedvelői Magyar Imréné Erzsikével a virágkötés fortélyait gyakorolhatják, a gyerekeket ugrálóvár és a játszótér várja egy vidám kikapcsolódásra. Az érdeklődőknek különböző egészségügyi szűréseket is szerveznek.

A rendezvény programjai ingyenesek, mindenkit szeretettel várnak!

 

A Sóstói Szomszédoló részletes programja - LETÖLTÉS (.doc) 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >