Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Várják a szervezetek jelentkezését a Civil Napra
Várják a szervezetek jelentkezését a Civil Napra Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 14.
Felhívást tett közzé Székesfehérvár Önkormányzata a szeptember 19-én megrendezésre kerülő Civil Nappal kapcsolatban. A civil szervezetek augusztus 19-ig jelentkezhetnek a város hagyományos programjára.

 

 

Székesfehérváron több száz civil szervezet működik, melyek tevékenyen részt vesznek a város életében, a közéleti, kulturális és sportrendezvények, szórakoztató és gyermekprogramok szervezésében, lebonyolításában, illetve segítik a lakosságot. A város önkormányzata számos módon támogatja az egyesületeket, alapítványokat, és arra is nagy figyelmet fordít, hogy bemutatkozási, kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítson számukra a Civil Napon.

Idén szeptember 19-én, szombaton rendezik meg a már hagyományos Civil Napot „Civilek az ifjúságért” mottóval.  Olyan szervezetek jelentkezését, kitelepülést várják, amelyek ebben a témakörben, interaktív módon mutatják be tevékenységüket. A pályázatokat papír alapon, zárt borítékban szükséges leadni augusztus 19-én, szerdán 12.00 óráig a Polgármesteri Hivatal Civil, Ifjúsági és Sportirodáján.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >