Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Világbajnok tekések a fehérvári emlékversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 07.
Színvonalas tornát rendez a fehérvári Köfém SC Tekeszakosztály Székesfehérvár támogatásával augusztus 7-16. között a megyeszékhelyen. A városi tekesport egyik kiemelkedő alakjáról, a tavaly elhuny Szijjártó Lászlóról elnevezett emlékversenyre eddig már közel 300 versenyző jelentkezett.

 

 

A székesfehérvári tekesport egyik kiemelkedő alakja, Szijjártó László tavaly decemberben, 79 éves korában hunyt el váratlanul. Emlékére és tiszteletére rendezi meg a fehérvári Köfém SC Tekeszakosztály Székesfehérvár támogatásával az I. Szijjártó László emlékversenyt, aminek augusztus 7-től 16-ig a Köfém tekecsarnok ad majd otthont.

A tornára már közel 300 versenyző jelentkezett, köztük szinte a teljes magyar élmezőny. Külföldi versenyzőkből sincs hiány, ráadásul jó néhány többszörös világbajnokot is láthat az, aki kilátogat a versenyre. A legszínvonalasabb napnak a 13-a, csütörtök ígérkezik, de persze (mint minden sportversenyen) lehetnek meglepetések. A versenynapok programja a tekecsarnok bejáratánál a héten már megtekinthető.

Az ingyenesen megtekinthető versenyekre a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >