Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újabb fejlesztések a közlekedésbiztonság jegyében
Újabb fejlesztések a közlekedésbiztonság jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 12.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatásul adja közzé, hogy a KözOP program keretében, közlekedésbiztonsági céllal fejlesztik a 7-es és 81-es számú főutak nagy forgalmú csomópontját. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő szakasz felújítására az Új Széchenyi Terv Közlekedés Operatív Program (KözOP) pályázatán elnyert uniós támogatás ad lehetőséget.

 

 

A felújítás során egyrészt a 7-es főúton a 81-es út felőli, másrészt a 7-es főút felől a 81-es útra levezető direkt ágakon létesülnek becsatlakozó sávok szélesítéssel a főpálya mellé. A beruházás keretében a Horgász-dűlő megközelítése is biztonságosabbá válik, hiszen ott balra kanyarodó sáv épül.

 


 

Az Új Széchenyi Terv és a Közlekedés Operatív Program forrásai biztosítanak lehetőséget arra, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által üzemeltetett autópályák, főutak és mellékutak egyes szakaszain teljes, vagy nagyfelületű javításokat végezhessenek el.

A munkálatok 2015. augusztus 10-én indultak és várhatóan október közepéig tartanak majd. A nagyszabású beruházás több ütemben, ideiglenes forgalomkorlátozás mellett valósul meg. Az utazóközönség szíves megértését, óvatos közlekedését kérik a munkaterületek környezetében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >