Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Barca kétszer nyerte meg... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 12.

Image

A BL győztes FC Barcelona nyerte meg a labdarúgó Európai Szuperkupát, a grúziai összecsapáson 5-4 -re legyőzve az EL címvédő Sevillát. A katalán óriás már 4-1 -re vezetett, miközben egy gólt - jogtalanul - les címén nem adott meg számára a játékvezető, aki egy nyilvánvaló büntetőt sem ítélt meg Messiéknek.

 

 

Nagy előnye birtokában a Barcelona bealudt, a Sevilla pedig élt a lehetőséggel és még a rendes játékidőben kiegyenlített. A hosszabbítás hajrájában aztán a cserecsatár Pedro bevágott egy kipattanót, végleg eldöntötte a párharcot.

Messi az elején nagy kedvvel játszott, be is vágott két szabadrúgást, miközben tarthatatlannak bizonyult a mezőnyben. Suárez is gólt lőtt és két gólpasszt adott, a beteg Neymar nem hiányzott ezúttal. 0-1 után a Barca 50 percig lefocizta a Sevillát, szinte szétszedte az andalúzok védelmét. Amennyiben a játékvezető nem kedvezett volna az EL győztesnek, valószínűleg nagyon csúnya verést kapott volna.

A Barca ezzel is elégedett volt, s 4-1 -nél befejezettnek tekintette a meccset. Ez a régi hibája újra megbosszulta magát, így a hosszabbításban megint meg kellett nyernie a derbit. Sikerült, de a Sevilla minden dicséretet megérdemel, mert három gólos mínuszban sem adta fel és a Barca által felkínált lehetőséget kihasználta.

Kilenc gól a szezon kezdetén. Ha ilyen lesz az egész idény, az parádé! Mindazonáltal ennek a fele is orgazmussal érne fel meccsenként a szurkolók számára..

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >