Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK A VASAS ELLENI SZOMBATI BAJNOKI MÉRKŐZÉSRE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 15.

Image

Az OTP Bank Liga 2015-16-os szezonjának ötödik fordulójában a Vasas vendégeként lép pályára szombaton, 18.00 órától a Videoton FC. A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél, illetve a meccs napján, a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket, melyek egységesen 1000 forintba kerülnek. Az online és a személyes elővételes vásárláshoz is szükséges klubkártya. Az Illovszky Stadion vendégpénztára és a vendégszektor kapuja egyaránt 16.00 órakor nyit.

 

 

Az angyalföldiek tavaly megnyerték az NB II-es pontvadászatot, így három szezon után újra a legjobbak között szerepelhetnek. A 4. fordulóban, Békéscsabán szerezték első pontjaikat idén, 2-0-ra győztek.
 

 
Jegyinformációk
Kérik a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérik továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. Klubkártya nem kötelező a helyszíni vásárláshoz, de amennyiben valaki rendelkezik vele, meggyorsíthatja személyes jegyvásárlásának folyamatát is! A szombati találkozóra a Videoton FC nem indít szurkolói buszokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >