Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Gyermekprogramok a Palacsinta Zenekarral
Gyermekprogramok a Palacsinta Zenekarral Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 26.

Image

A következő hetekben számos helyszínen várja a gyermekeket a népszerű székesfehérvári együttes, a Palacsinta Zenekar. A táncos, interaktív koncerteket adó együttes saját számokat játszik, és garantáltan jókedvre derít mindenkit!
 
„Hogy miért pont Palacsinta? Mert ez az a dolog, ami biztosan egyből mosolyt csal mindenki arcára.” – nyilatkozta a név kapcsán a Fehérvári Híreknek a zenekar énekese, Szöllősi Attila.

Image
.

 
A Palacsinta olyan interaktív, élő hangszereken megszólaló gyerekzenekar, amely játékos, lendületes dalszövegeivel, energikus muzsikájával jó kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak – minden típusú rendezvényen, legyen az hétköznapi, vagy ünnepi program, óvodai, iskolai, céges, vagy otthoni buli.

Image
.

 
S, hogy miről szólnak a dalaik?
 
„Éneklünk például arról, hogy miket esznek az éhes robotok, vagy, hogy miért a legfinomabb étel a csokis palacsinta.” – mondta az énekes – „A gyerekeket kalózokká változtatjuk, és a kicsik azt is megtudhatják, miként láthatják a világot egy varázsszemüvegen keresztül. Egy órás, interaktív, szórakoztató koncertünkön eljátsszuk még, hogy katonák vagyunk, továbbá megmutatjuk, hogy mit tesz egy elsöprő erejű hurrikán, amikor a szobaablakon keresztül felforgatja a lakást – eközben a gyerekek is folyamatosan velünk táncolnak, játszanak, énekelnek.”

Image
.

 
A Palacsinta Zenekar 2012 decemberében alakult azzal a céllal, hogy saját szerzeményű dalokkal jókedvű koncerteket adjon a 4-10 éves korosztályú gyerekeknek. A következő három esztendőben az együttes több mint 150 koncerttel szórakoztatta a közönséget az ország különböző pontjain. 2015 januárjában három új taggal bővült az együttes, ami új színfoltot jelentett a dalok hangzásában és a koncertek hangulatában is.
 
Az együttes tagjai: Szöllősi Attila - ének, Farkas Szilárd – gitár, Csontos Péter – billentyűk, Varga Zoltán – ütőhangszerek.
 
Négy vidám zenész, akik palacsintasütőkkel hadakoznak és alaposan megmozgatják a kicsiket!

Image
.

 
Hol hol?
 
Legközelebb augusztus 29-én lépnek fel Nemesvámoson 13:30-kor, majd szeptember 5-én hallhatók Gárdonyban a Hőlégballon Fesztiválon 11 órától és ugyanezen a napon 15 órakor a Denso Családi Napon Székesfehérváron. Másnap egy zártkörű rendezvényen vendégeskednek A Szabadművelődés Házában, viszont szeptember 13-án már az Igézőben vidítják a gyerekeket 11 órakor, délután pedig, 15 órától a Börgöndi Repülőnapon lépnek színpadra.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >