Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gárdonyban élő, Erdélyből elszármazottak első találkozója
Gárdonyban élő, Erdélyből elszármazottak első találkozója Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 27.
Gárdonyban élő, Erdélyből elszármazottak első találkozóját rendezik meg a Dinnyési Hagyományőrző Központban 2015. augusztus 29-én. A programot egy gárdonyi hölgy, Kurta Judit kezdeményezte, a fővédnökséget pedig Tóth István polgármester vállalta el.
 
 
Olyan gárdonyiak jelentkezését várják a szervezők, aki Erdélyből települtek át, erdélyi kötődésűek. Cél, hogy az elszármazottak megismerkedjenek egymással, tudjanak egymásról, mert jó egy közösséghez tartozni, egy közösségért tenni.
 
Aki el szeretne jönni a programra, jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken: Kurta Judit (06 70 363 55 07), vagy Molnár Gyöngyi (06 30 957 64 83), illetve ha tud Erdélyből elszármazott gárdonyi lakosról, segítsen a hír eljuttatásában.
 
A felajánlásokból megszervezett találkozón kopjafát fognak állítani a Dinnyési Hagyományőrző Központban. A Tordason élő, Erdélyből elszármazott Csomor Lajos alkotását fogják felavatni. Csomor Lajos Szent Korona kutató, aranyműves, ő lesz az esemény díszvendége.
 
A vacsorával egybekötött esten közös éneklés, táncmulatság is lesz Kodolányi János, szászrégeni muzsikussal. Kérjük tehát, aki szeretne ehhez a közösséghez tartozni, jelentkezzen a fenti elérhetőségeken.
 
erdely01

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >