Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow IDÉN IS MEGRENDEZIK A SZEDRESKERTI MULATSÁGOKAT
IDÉN IS MEGRENDEZIK A SZEDRESKERTI MULATSÁGOKAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

2015. szeptember 5-én ismét megrendezik a hagyományos Szedreskerti Mulatság. A programok 15 órakor kezdődnek, az esemény helyszíne a Palotai úti sportpálya lesz. A délután folyamán lesz néptánc, gyermekműsor és sláger egyveleg, valamint fellép Solymos Tóni is. A mulatságot rock and roll party zárja este nyolc órától.
 
 
A közösség erősítése és hagyományteremtés céljából hívták életre három évvel ezelőtt a Szedreskerti Mulatságot. Szigli István önkormányzati képviselő elmondta:
 
„Szedreskert lakói már nagyon várják a programot. Az elmúlt két év jó tapasztalata bebizonyította, e városrészben is érdemes hagyományt teremteni. Ezzel talán megalapozhatjuk, hogy a jövőben már egy nagyobb szabású rendezvényt szervezzünk.”
 
Szigli István hozzátette, az idei évben együttműködnek Szedreskert 2. számú választókörzetébe tartozó részének önkormányzati képviselőjével, dr. Kovács Béla Sándorral, akivel közösen nyitják meg szeptember 5-én, szombaton 15.00 órakor a rendezvényt.
 

 
A részletes programról Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója számolt be. Elmondta, hogy minden korosztály számára igyekeznek szórakozási lehetőséget nyújtani a Palotai út 75-79. szám alatti sportpályán felállított fedett sátorban. 15.00 órakor Szigli István és Kovács Béla Sándor önkormányzati képviselők nyitják meg a Szedreskerti Mulatságot, 15.05 órától a TáncolKodó apraja-nagyja lép színpadra. 15.30 órakor a Dalmesterek szórakoztatják a legkisebbeket, majd 16.15 órakor kezdődik a sláger egyveleg Unyi Józsival.
 
Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház színművészei operett és musical dalokkal várják a városrész lakóit 17.15 órakor. Solymos Tóni 18.00 órától koncertezik, majd a fehérvári énekes, Grasics Anita és táncosai mutatkoznak be.
 
A Szedreskerti Mulatságot Rock&Roll party zárja 20.00 órától. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >