Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kisfaludi vigadalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Kézművesek, veterán autók, színpadi fellépők, főzőverseny, de még tűzoltási bemutató is lesz az idén először megrendezésre kerülő Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság programjai között. A mulatság utcabállal zárul.

 

 

Az első Kisfalud Novaj-pusztai Vigasságon, a Kisfalud Közösségi Háznál szeptember 5-én a fő hangsúly a főzésen lesz. Pamminger Ede, a Királyi város Ízmestere, valamint Grenyovszky Károly, követségi manager chef óriás bográcsban halászlét főz, valamint elkészítik a híres Novaj-pusztai vörösboros birkapörköltet, és a kisfaludi asszonyok által készített sütemények is feltálalásra kerülnek.

A két mesterszakács fogja elbírálni a főzőversenyen indított pörkölteket. A finom ételek elkészítése, valamint kóstolása mellett azonban még számos programmal készülnek a szervezők.

 


 

A Szabadművelődés Háza igazgatójának köszöntése után a délelőtt folyamán a gyerekeknek jut a főszerep. Interaktív műsorral és kézműves foglalkozással várják őket, de a felnőttek sem maradnak program nélkül. Veterán autók fognak felsorakozni, és több együttes is színpadra lép: kórusok, táncosok, zenekarok. Az ifjúsági olimpiai helyezett pázmándi tűzoltó lányok tűzoltási bemutatóval készülnek. A pörköltfőző verseny eredményhirdetése után a Halló Zenekar műsora és utcabál zárja a rendezvényt.

A gasztronómiai megmérettetésre még lehet jelentkezni. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >