Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kemenceavató és főzőverseny a 6. Börgöndi Mulatságokon
Kemenceavató és főzőverseny a 6. Börgöndi Mulatságokon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a 6. Börgöndi Mulatságokon szeptember 5-én, szombaton. A kézműves kirakodóvásár, ügyességi versenyek és a zenés-táncos bemutatók mellett idén is meghirdetik a főzőversenyt. A mulatságok keretében avatják fel a városrész új, közösségi kemencéjét.

 

Hatodik alkalommal rendezik meg a Börgöndi Mulatságokat szeptember 5-én, szombaton Székesfehérvár – Börgöndpusztán.  A 10.00 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitón a résztvevőket Dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő köszönti, majd ezt követően a legkisebbeket Andi bohóc várja vidám műsorával. A kápolna mellett baranta harcművészeti bemutatót is láthatnak az érdeklődők, míg a bográcsokban vidáman rotyognak a finomabbnál finomabb ételek, hiszen a fakanálforgatók idén is megmérettethetik magukat a főzőversenyen. A jelentkezéseket szombaton reggelig fogadják a szervezők, akik a tűzrakó-helyet és a tűzifát is biztosítják.

 


 

A városrész új, közösségi kemencéjét 11.30 órakor dr. Cser-Palkovics András polgármester, dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő és a kemencét építők részvételével avatják fel. A délutáni program az Alcoa-Köfém Nyugdíjas Klub férfikórusának és néptánccsoportjának fellépésével folytatódik 14.00 órától, majd latin és standard táncokat mutatnak be a Laguna Táncklub párjai. Gájer Bálint koncertje 18.00 órakor kezdődik, a napot utcabál zárja.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >