Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow V. Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivál
V. Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 11.

Image

A Vox Mirabilis Kamarakórus és a Szent István Művelődési Ház immár ötödik éve szervezi meg a Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivált. A szeptember 13-i eseményen hat kórus lép fel. A két fehérvári kórus mellett Várpalotáról, Pécsről, Veszprémből, sőt Olaszországból is érkeznek együttesek a találkozóra.
 
 
A 16:00-kor kezdődő Kórusműhely meghívott vendége Dr. Kutnyánszky Csaba, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektor helyettese, aki ezúttal Bachról, műveiről fog előadást tartani és egy új kórusművet is tanít a résztvevőknek.
 
A program mindenki számára nyitott, szeretettel várják a város kórustagjait is. A Vox Mirabilis Vándordíjat idén is a legjobb kórus nyeri el, és egy évig birtokolhatja, így Székesfehérvár és a Kamarakórus Fesztivál hírnevét is továbbviszik az egész országban, akár határon túlra is.
 
A Spányi Antal megyés püspök úr és Miklósa Erika, Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes, Székesfehérvár tiszteletbeli polgára fővédnökségével megrendezésre kerülő V. Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivál hangversenye szeptember 13-án, vasárnap 18.00 órakor kezdődik a Szent István Művelődési Ház Szent István termében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >