Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
TLI-Alba: győzelem, új légiósók Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 07.

Image

Pozitív hetet zárt a TLI-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. A korábbi többszörös bajnok jó úton halad, hogy feledtesse a legutóbbi két gyengébb szezonját. Az első felkészülési mérkőzésen kikaptak ugyan Braniszlav Dzunics tanítványai az MBK Rieker Komarno együttesétől, ám a hétvégén visszavágtak a szlovák bajnoknak, simán, 95-70 -re nyertek.

 

 

 További két új légiós is érkezett a Gáz utcába az elmúlt napokban, s a kanadai irányító, Chery valamint az amerikai (3-as, 4-es poszton bevethető) Spurlock is hamar bizonyította, hogy erősítés lehet a következő szezonban.

A révkomáromiak ellen Spurlock főleg a védekezésben jeleskedett - elégedett is volt vele Dzunics mester - de 11 egységével a pontgyártásból is kivette a részét. Chery kicsit görcsösen mozgott, ugyanakkor csinált remek dolgokat és 18 pontot ő is bepakolt a közösbe.

A két hazai összecsapás legeredményesebbje Lóránt volt, aki 39 pontot ért el, de Tóth Péter 28 pontja és a második meccsen zsinórban elsüllyesztett hat triplája (!) sem volt éppen mindennapi produkció.

Folytatás péntektől vasárnapig (szeptember 11-13) Nagyváradon, ahol egy rangos tornán sorrendben a házigazda, romániai Oradea, a szlovák Inter Bratislava és a macedón MZT-Skopje lesz az ellenfél.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >