Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Új lendülettel folytatja a szakmai munkát a DKKA női szakága
Új lendülettel folytatja a szakmai munkát a DKKA női szakága Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 09.

Image

Sok újdonsággal és változással vág neki a 2015/2016-os bajnoki szezonnak a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia. A soron következő bajnokságtól a hatszoros bajnok vezetőedző, Farkas Sándor szakmai felelősként irányítja majd a komplett utánpótlásrendszert, melynek keretében a női szakág is nagyratörő tervekkel kezdi el az új idényt. A 110-szeres magyar válogatott Zsolnay Gyöngyi által vezetett női szakág 6-16 éves leányok jelentkezését várja a különböző korosztályos csapatokba.

 

A székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia nemcsak névadójáról, hanem a kiváló utánpótlás-neveléséről is híres. Nagy előrelépést és újdonságot jelent a város sportéletében, hogy a 2015-16-os szezonban a női vonalon is erősít az akadémia. Ettől az évtől a sokszoros magyar bajnok és kupagyőztes, 110-szeres válogatott játékos és kosárlabda-szakedző, Zsolnay Gyöngyi vette át a női szakág vezetését, aki nagy elszántsággal látott munkához.

 


 

Az új szakág-vezető, Zsolnay Gyöngyi kiemelte, hogy tavaly bővült női csapatokkal az akadémia, több kis egyesület részvételével jött létre a közös női szakág. „Az első feladat egy mindenkire vonatkozó, egységes rendszer felállítása lesz, ezután kezdődhet el az a szakmai munka, amelyre a későbbiekben építeni lehet. A hosszabb távú cél pedig egyértelműen az, hogy a székesfehérvári felnőtt női kosárlabda visszakerüljön az őt megillető helyre, vagyis az első osztályba.” – mondta Zsolnay Gyöngyi, aki azt is hozzátette, hogy jelenleg női területen tizenkét edzővel dolgoznak, és a különböző korosztályos bajnokságokban tíz csapatot indítanak.

A megújult, fiatal és lelkes edzőgárda szeretettel várja a 6-16 éves lányokat a kezdő és a haladó csoportokba. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia leány csapataiba folyamatosan lehet csatlakozni. Jelentkezni a női szakág-vezetőnél, Zsolnay Gyöngyinél lehet a +3630/9974-705-ös telefonszámon, vagy a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen. A női szakág-vezetővel személyes konzultációra minden nap 17.00-től 18.00 óráig van lehetőség a Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola tornatermében. Minden lány érdeklődőt sok szeretettel várnak a korosztályos csapatokba!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >