Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Egyszer volt egy patika
Egyszer volt egy patika Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 17.

Image

„Egyszer volt egy patika” – A fehérvári Fekete Sas címmel hirdet rajzpályázatot a Szent István Király Múzeum 4-18 éves fiatalok részére. Egyéni vagy csoportos alkotással is lehet pályázni, a 15 legjobb rajzból kiállítás nyílik, illetve a képek felkerülnek a múzeum Facebook-oldalára. A pályamunkák leadási határideje november 1.

 

 

40 éves idén a Fekete Sas Patikamúzeum; ebből az alkalomból„Egyszer volt egy patika” – A fehérvári Fekete Sas címmel rajzpályázatot hirdet a Szent István Király Múzeum 4-18 éves fiatalok részére. A pályázat témája a Fekete Sas Patika. A kiírás célja, hogy a diákok újra felfedezzék a múzeumot, ellátogassanak ebbe a patinás és egyre több újdonságot, programot kínáló intézménybe. A4-es méretű alkotásokkal lehet nevezni, a pályamunkáknak a patika történetéhez, a Patikamúzeumhoz vagy az ott zajló múzeumpedagógiai foglalkozásokhoz kell kapcsolódniuk. A verseny kiírói egyéni, illetve csoportos munkákat is várnak a vállalkozó fiataloktól.

Az értékeléskor 15 pályaművet választanak ki, amelyekből kiállítást szerveznek a Patikamúzeumban, és a múzeum Facebook-oldalán is bemutatják majd a legsikeresebb munkákat. A leadási határidő 2015. november 1. A pályázatokat borítékban kell elküldeni vagy elvinni a Szent István Király Múzeum Rendház utcai épületébe, a borítékon feltüntetve az alkotás címét, az alkotó nevét, valamint az osztályt és az iskola nevét vagy a csoportot és az óvoda nevét.

A pályázati kiírás az alábbi linken olvasható:
http://szikm.hu/programok/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >