Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: Pakson is égés...
Vidi: Pakson is égés... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 14.

Image

Nem, nem és nem! Egyszerűen nem képes kikecmeregni a mély gödörből a Videoton labdarúgó csapata. Az NB I címvédője a 8. fordulóban Pakson kapott ki simán, 2-0-ra, úgy, hogy 40 percig emberelőnyben játszhatott Szabó kiállítása után, sőt! A második gólt már létszámfölényben kapta... Nagy a baj, mivel a Vasas nyert, a Békéscsaba és a DVTK pedik ikszelt, immár 2 pont hátránynal áll kieső helyen az aranyérmes! Továbbra is érthetetlen, hogy immár egy hónapja miért képtelenek megtalálni az új vezetőedzőt a piros-kékek vezetői. Láthatóan a 2 hetes szünet alatt sem javult a gárda...

 

Minden kritikán aluli, hogy a tavalyi szezonban messze a legtöbb gól lövő társaság 8 mecscen mindössze 5 alkalommal volt képes betalálni, ezzel -ebben a tekintetben- sereghajtó a mezőnyben!

Azonnali váltás kell a kispadon és haladéktalanul befejező csatárt kell igazolni, különben magától a dolgok nem fognak jobbra fordulni. Az idő nem a Vidinek dolgozik, nincs további ok a késlekedésre, lépni kell! Nem a hangzatos fogadkozások és nyilatkozatok kellenek, hanem egy jó tréner, aki gatyába rázza a csapatot, s egy olyan támadó, aki képes meccsenként többször helyzetbe kerülni és ezekből a lehetőségekből 1-1 gólt is szerezni.

Vitán felül áll, hogy a Videoton játékosállománya az egyik legerősebb az NB I -ben, így ki kell mondani: szégyen az amit ez a társulat ebben a szezonban eddig produkált!

Legközelebb az Újpestet fogadja a Vidi szombaton (szeptember 19) 20:30 -kor. Ahogy mindig, győzelmi kényszerben, csakhogy a tét most már nem az éllovas pozíció megtartása, hanem a kieső helyről való elmozdulás...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >