Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tornát nyert az Alba Nagyváradon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 14.

Image

Bár még néhány hét hátra van a bajnokság kezdetéig, s a csapat még formálódik, egyre bíztatóbb a TLI-Alba Fehérvár kosárlabda együttesének teljesítménye. Braniszlav Dzunics tanítványai a mögöttünk hagyott hétvégén a rangos Antonio Alexe Emléktornát nyerték meg a romániai Nagyváradon.

 

Supoláék az elő meccsükön a házigazda CSM Oradeát verték 97-81-re, a másodikon a szlovák Inter Bratislavát 93-90-re, így vasárnap az is belefért, hogy kikapjanak a macedón MZT Skopje alakulatától 87-81-re. Különösen jó jel, hogy az új játékosok mindegyike sokat hozzá tudott tenni az eredményességhez.

 


 

Lóránt csak az első két meccsen játszott, mégis 46 pontot rámolt be az ellenfeleknek. Spurlock 60 egységgel, meccsenkénti 20-as átlaggal zárt, ami különösen figyelemre méltó! Chery 42, Markovic 30 pontja és helyenként kiváló produkciója ugyancsak pozitív előjel. Lóránt korábbi olaszországi csapattársaa, a frissen szerződtetett Anthony Myles még nem érkezett meg, várhatóan kedden csatlakozik a társasághoz.

A felkészülés dübörög tovább, az Albások legközelebb pénteken és szombaton a Horváth Zoltán Emléktornán lépnek pályára Szombathelyen, majd jön a hagyományos hazai torna szeptember 24-25-én, amikor először a KTE lesz a fehérváriak ellenfele. Szeptember 29-én még egy kaposvári tesztmeccs vár a fiúkra, majd október elején indulhat az NB I-es menetelés.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >