Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hetényi parádéval győzött az AV19!
Hetényi parádéval győzött az AV19! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 14.

Image

Hetényi Zoltán szinte a teljes előző szezont kihagyta súlyos betegsége okán, ám felgyógyult, s úgy tért vissza az EBEL-be a Volán jégkorong csapatának ketrece elé ahogy azt kevesen gondolhatták: kapott gól nélkül, Shutouttal!

 

A válogatott hálóőr mellett az ismét győztes gólt szerző Sikorcin volt a Fehérvár AV19 nyerő embere, így tudta 1-0 -ra hozni az Innsbruck elleni hazai mérkőzést Rob Pallin együttese, amely két meccs után 6 ponttal áll, tehát remek rajtot vett. A következő fordulóban, pénteken (szeptember 18) 19:15-kor a régi ismerős Olimpija Ljubljana vizitál majd az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 


 

A tiroliak ellen a meccs nagy részében a Volán dominált, ám mivel 1-0 után sok helyzetet elhibázott, a remeklő Hetényi kellett ahhoz, hogy a hajrában többször is ziccerbe kerülő osztrákok ne egyenlítsenek ki.

A csapat védekezése összképében is rendben van, hiszen két meccsen egyetlen gólt kapott, ami nem írható a véletlen számlájára, ugyanakkor a helyzetkihasználás és az emberelőnyös szituációk eredményesebb megjátszása terén még van bőven hova fejlődniük a fehérvári "Ördögöknek".

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >