Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Madár-látta Varkocsos pofonok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 14.
Az elmúlt hétvégén két rangos megmérettetésen képviseltették magukat a Varkocs György Box Club bunyósai. Turós Arnold vezetőedző a Paks Kupa nemzetközi viadalra vitte a bunyósokat, míg Moldicz Tamás edző Érd felé vette az irányt egy bemutató mérkőzés erejéig az újonc Székelyföldi Krisztoferrel, aki dupla élményben részesült, hiszen az ellenfél nélkül maradt klubtárssal Izsó Milánnal együtt találkozhattak az egyik legeredményesebb magyar öklözővel, az amatőrként és profiként egyaránt világbajnok, olimpiai bronzérmes Erdei Zsolttal.

 

 

Érden az élete első meccsét vívó Székelyföldi Krisztofer egy országos bajnoki 2. helyezett rutinos versenyzővel bokszolt egy kemény mérkőzésen, nem is rosszul. Mivel ez egy bemutató összecsapás volt, nem pontozták a bírák, így mindkét versenyző kezét a magasba emelték.

 


 

Pakson Bojtos Csaba és Lénárt Péter mutathatta be képességeit. Bojtos már az első napon vereséget szenvedett, ellenben a nehézsúlyban vitézkedő Lénárt elhozta a bajnoki címet ugyanis a döntőben egy erős Pécsi versenyzőt tudott egyhangú pontozással legyőzni. - tájékoztatott Turós Arnold.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >