Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
MEGSZÉPÜLAVÁROSOM - SZAVAZZON ÖN IS SZÉKESFEHÉRVÁRRA! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 17.

Image

Közterület szépítési programot indított több építőipari vállalat, melynek keretén belül egy városnak vagy fővárosi kerületnek valamely közterületét felújítják a lakóközösséggel együtt. A városokra, így Székesfehérvárra is szavazni lehet a www.megszepulavarosom.hu oldalon. A nyertes város vagy kerület önkormányzatával közösen kiválasztják azt a parkot, játszóteret vagy akár körforgalmat, melyet az ÉpítkezemFelújítok csapata önköltségén a lakók bevonásával megszépít, felújít.
 
 
Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan a felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra ill. cseréjére, közterületi pavilonok-ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.
 

 
2015. szeptember 2-a és 2016. január 10-e között lehet ismételten szavazni, a megvalósítási munkálatokra pedig előreláthatólag 2016. április 1. és 2016. július 29. között kerül majd sor.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >