Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Spurlock marad, Myles megérkezett
Spurlock marad, Myles megérkezett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 16.

Image

Még nem komplett, de már közelít a végleges keretéhez a TLI-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. A nagyváradi tornát megnyerte, előtte a szlovák bajnok Komarno ellen is többnyire jól játszott az együttes, s jól mutatkoztak be az új játékosok is. Köztük van a külföldiek közül legjobb pontátlagot hozó Tristan Spurlock is, aki 20 pontot és 10 lepattanót átlagolt eddig, így nem csoda, hogy a klub élt a lehetőséggel és 10 nap után véglegesítette szerződését.

 

 

Megérkezett a legújabb amerikai szerzemény, Anthony Myles is, akit várhatóan még egy 4-es poszton használható, tengerentúli játékos követ hamarosan.

Spurlock szerződtetéséről Dávid Kornél, a fehérvári csapat szakmai igazgatója a következőket nyilatkozta a klub honlapján: 

 


 

 - Nagyváradon is erősségünk volt, ugyanúgy, mint a 25 ponttal megnyert, Komarno elleni edzőmeccsen, amelyen bemutatkozott. Azonban óva intenék mindenkit attól, hogy azt gondolja, Spurlock minden meccsen 20 pontot és 10 lepattanót szerez, nem hiszem, hogy ez reális elvárás vele szemben. Az viszont biztos, hogy vele erősödünk, fizikálisan és atlétikusan is képzett, szükségünk van ilyen típusú játékosra. A nagyváradi tornán jól játszott, mindegyik találkozón hozta magát. Nem feltétlenül a meccsenkénti 20 pontja győzött meg bennünket, hanem az, hogy jól illeszkedik a rendszerünkbe. Sok lepattanót szerez, erős, dinamikus, jól dob, ezáltal komoly lehetőségek vannak benne.

Spurlockkkal a TLI-Alba Fehérvár olyan szerződést kötött, amiből szeptember 15-től kiléphetett volna, erre nem volt szükség, hatályba lépett az eredeti, teljes idényre szóló megállapodás.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >