Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kincskereső Kerékpáros Körtúra lesz szombaton
Kincskereső Kerékpáros Körtúra lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. szeptember 18.

Image

Kincskereső Kerékpáros Körtúra lesz szombaton a Mobilitási hét keretében 10 és 13 órakor. A Zöld Fehérvár programjai közé tartozó 3K túra résztvevői a város belterületén megtalálható érdekesebb fákat keresik fel. A kerékpáros rendezvényre szeptember 18-ig lehet jelentkezni Lőrentei Margitnál, a Székesfehérvár Városi Természetbarát Szövetség főtitkáránál.

 

Kincskereső Kerékpáros Körtúrát szerveznek a Mobilitási hét keretében szeptember 19-én, szombaton 10 és 13 órakor. A Zöld Fehérvár programjai közé tartozó 3K kerékpáros túra résztvevői a város belterületén megtalálható érdekesebb fákat keresik fel. A biciklisek menetlevelet kapnak; a hibátlanul kitöltött menetlevelek sorsoláson vesznek részt, amelyen a Természetbarát Szövetség által felajánlott ajándékokat lehet megnyerni.  

A kerékpártúra útvonala:

Rózsaliget – Zichy liget – Bartók Béla tér – Országzászló tér – Prohászka liget – Kossuth utca – Szent István tér – Halesz liget – Rácbánya – Öreghegy-Bányató – Bory-vár.

A túrára szeptember 18-ig lehet jelentkezni Lőrentei Margitnál, a Székesfehérvár Városi Természetbarát Szövetség főtitkáránál a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen vagy a 20/358-1235-ös telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >