Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pápán is eredményesen öklöztek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 21.
Újabb megmérettetésen szerepeltek sikeresen a Varkocs György Box Club fiatal ökölvívói. A fehérvári egyesület, mint a sportág régiós bázisa, központja, megpróbálja a területéhez tartozó településekre is eljuttatni, népszerűsíteni az ökölvívást. Ennek szellemében Pápán került sor egy regionális versenyre.

 

Erre a viadalra a Varkocs 14 sportolót nevezett, s végül 11-en bunyóztak is. Turós Arnold vezetőedző most leginkább a kezdő versenyzőket küldte kötelek közé, ugyanis már eléggé felkészültnek érezte őket arra, hogy megmutassák tehetségüket. Nem is kellett csalódnia, hiszen szinte mindenki dobogóra állhatott, illetve megnyerte páros csatáját.

 


 

A részletekről Turós Arnold számolt be:

"Vegyes sikereket értünk el, mindenki jól helytállt. Németh Áron a serdülőknél az 52 kg-os súlycsoportban az első helyen végzett, éppen úgy, mint a junior +80 kilós Izsó Milán és a szintén junior 66 kilós Herceg Alexander. Bácskai Péter (serdülő 59 kg.), Herceg Olivér (junior +80 kg), Molnár Milán (junior 57 kg.), Majoros Ádám (elit 75 kg.), Gömöri Gábor (ifi 75 kg.) a 2. helyet tudta megkaparintani.

Kiliti Tamás (elit 56 kg.) a tavalyi ob 2. helyezett Tatabányai öklöző legyőzésével köszönt be a felnőttek mezőnyébe. Budai Tamás (elit 64 kg.) első menetes kiütéssel győzött, míg a hölgyeknél Tóth Bernadett (junior 60 kg.) egy a Eb-t is megjárt ellenfelével 3 nagyon jó menetet boxolt és egy pillanatig sem látszott hogy tisztelte volna az ellenfelét. A versenyzőinket Kiliti Ferencvel és Moldic Tamással hárman készítettük fel."

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >