Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Pedagógiai konferencia a Tópartiban szombaton
Pedagógiai konferencia a Tópartiban szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. szeptember 23.

Image

Szakmai műhelyt szerveznek I. Tópartis Nemzetközi Pedagógiai Konferencia címmel szombaton. A rendezvényen a komáromi Selye János Egyetem kutatói, valamint a székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola pedagógusai adnak elő különböző aktuális témakörökben, mint például a közösségfejlesztés szerepe az iskolában, a természettudományos képzéssel szemben támasztott növekvő elvárás az oktatásban, a művészeti képzések helye a képzési palettán és az idegen nyelvek elsajátítása.

 

 

A konferencia célja, hogy a nevelőtestület tanuló szervezetté váljon a módszertani megújulás érdekében. A szakmai műhelymunkába bárki bekapcsolódhat, a program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


I. Tópartis Nemzetközi Pedagógiai Konferencia címmel szervez szakmai műhelyt az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolával, valamint a Nemzeti Pedagógus Karral együttműködve szeptember 26-án, szombaton. A konferenciát a „Köznevelési reformok operatív megvalósítása” című kiemelt projekt keretében tartják, melynek célja a tudását és módszertani felkészültségét folyamatosan megújítani képes pedagógusok támogatása, innovációs készségük fejlesztése.

A szombati rendezvényen a komáromi Selye János Egyetem kutatói, valamint a székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola pedagógusai adnak elő különböző aktuális témakörökben. A rendezvény abban jelöli meg a célját, hogy a nevelőtestület tanuló szervezetté váljon a módszertani megújulás érdekében.

A konferencia a szakmai program plenáris ülésével kezdődik 10 órakor, majd délután kerül sor a szekcióülésekre: az előadások A közösségfejlesztés szerepe az iskolában, A természettudományos képzéssel szemben támasztott növekvő elvárás az oktatásban, Az idegen nyelvi kompetenciák kialakítása, elmélyítése, valamint A művészeti képzések helye a képzési palettán pedagógiai témákra koncentrálnak.

A szakmai műhelyen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött; a részvételi szándékot az alábbi linken kell jelezni szeptember 25-én 12 óráig: http://felmeres.ofi.hu/v2/index.php/survey/index/sid/925667/.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >