Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow ÚJRA ELINDÍTOTTA AZ ISKOLÁK, SZURKOLJATOK! NEVŰ PROGRAMOT A VIDEOTON FC
ÚJRA ELINDÍTOTTA AZ ISKOLÁK, SZURKOLJATOK! NEVŰ PROGRAMOT A VIDEOTON FC Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 23.

Image

A Videoton FC a 2015-2016-os idény őszi szezonjában újra elindítja a nagysikerű „Iskolák, szurkoljatok!” elnevezésű programját. A programban résztvevő intézmények tanulói kizárólag szervezett formában, ingyenesen nézhetik meg az őszi szezon hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseit a MOL Tribün családi "D" szektorából.

 

A program célja, hogy minél több általános- és középiskolás diák jöjjön el a Vidi hazai meccseire Székesfehérvárról és a környező településekről. Szeressék meg a labdarúgást, és kötődjenek a csapathoz, találkozhassanak kedvenceikkel. A klub szeretné még több Fejér megyei gyermek számára biztosítani a rendszeres mozgáslehetőséget, ösztönözni őket az egészséges, sportos életre, egyúttal erősíteni a klub utánpótlás bázisát.
 
Érdemes kilátogatni a Videoton FC hazai OTP Bank Liga és Magyar Kupa meccseire minél nagyobb létszámban, hiszen a programmal párhuzamosan versenyt is hirdetünk az iskolák számára: az őszi szezon végén a legnagyobb összesített létszámmal „jelenlévő” székesfehérvári és Fejér megyei általános- vagy középiskolát ismét értékes nyereményekkel jutalmazza a klub, mégpedig 100.000-100.000 forint értékű adidas sporteszközökkel.
 

 
A Sóstói Stadionban számos meglepetéssel várják a diákokat és a kísérőket! A legkisebbeket a Gyereksarok kreatív programjai várják, és ingyenes arcfestésre is lehetőség nyílik a mérkőzések előtt, ahol Stoplival, a Vidi ifjúsági kabalájával hangolódhatnak a meccsekre.
 
Továbbra is a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címre várják az iskolák jelentkezéseit és a jegyek kiállításához szükséges adatokat (név, születési hely, születési idő) is erre a címre kell elküldeni. Kizárólag ebben a szervezett formában tudják az iskolásokat beengedni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >