Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pólónyomtatás egyedi kérésre is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 29.
Sokan szeretik az egyedi dolgokat, ruházatban kiváltképp. A darab dizájnolása sem mindegy, így az sem, hogy milyen minta, embléma, felirat díszíti.

 

 

Az egyedi kivitelezéshez remek partner Székesfehérváron a Malom utca 5 -ben található Pólónyomda Express, amely kiváló minőségben (nem a gyengébb minőségű matricás verzióban), textilfestéses eljárással megvalósítja a legvadabb elképzeléseket is, legyen szó sima pólóról, bármely más ruhadarabról, egérpadról, egyéb műszálas anyagokról, s szinte bármiről, amire lehetséges nyomtatni. Ritka, így nagyon fontos, hogy itt akár egy darabos megrendeléssel is szeretettel fogadnak bárkit!

 


 

- Mindenre nyomtatunk, amit ki tudunk teríteni sík felületre és az anyaga pamut. Pl. Pólóra, bugyira, zoknira, párnahuzatra, stb. A kínálatunkban szereplő pólókat nyomtatás nélkül is meg lehet vásárolni tőlünk. Hozott anyagra is nyomtatunk! Érdemes szétnézni a Facebookos fényképalbumunkban! (www.facebook.com/Pólónyomtatás-Székesfehérváron-187759361346430/timeline/) - tájékoztatott Okos-Rigó Attila, aki feleségével együtt vezeti a Pólónyomda Expresst.

Árak, és minden egyéb fontos információ szintén a fenti Facebook oldalon olvasható. Telefon: +36 22 950 116, e-mail:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >