Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Fókuszban a futball
Fókuszban a futball Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 02.

Image

A hétvégén kerül megrendezésre az V. Aszalvölgyi Focikupa a Lehel út mögötti sportpályán. A szervezők a rendezvényre a hat résztvevő focicsapaton kívül minden érdeklődőt szeretettel invitálnak, akiket számos sportos és egyéb hasznos programmal várnak.

 

 

Amennyiben szombaton szép idő lesz - és a meteorológusok mostani előrejelzése szerint erre bizton számíthatunk, hisz derűs időt és akár húsz fok feletti hőmérsékletet jósolnak -, akkor megrendezik az V. Aszalvölgyi Focikupát. A szervezők azonban nemcsak a kupán résztvevő csapatokra gondoltak, hanem a miattuk kilátogató szurkolókra, és a többi érdeklődőre is. Így a meccsekkel párhuzamosan több programmal is készülnek, a Lehet út mögötti sportpályán.

A 9 órakor kezdődő rendezvényt Deák Lajosné, a terület önkormányzati képviselője fogja megnyitni, majd ezt követően indulnak a programok.

Az idősebb korosztálynak sorversennyel készülnek, valamint a szépkorúak megismerkedhetnek a Nordic Walkinggal. A délelőtt folyamán ezen kívül környezeti tanácsadás, ökológiai lábnyomszámítás és ökojáték lesz, de egészségügyi szűrésen, általános állapotfelmérésen, valamint életmód tanácsadáson is részt vehet bárki.

A gyerekeket ezen felül kézműves foglalkozással, arcfestéssel és lufihajtogatással várják. Több szervezet is kitelepül a rendezvényre, köztük a Fejér Megyei Szabadidősport Egyesület, a Gaja Környezetvédő Egyesület, a Mentaház Egészségközpont, az Arany EGYMI, de még a K9 Kutyakiképző Iskola, és jelen lesz Dr. Kurucsai Gábor szakorvos is.

A főszerep azonban a futballé lesz. A kupán összesen hat általános iskola focicsapata indul, akik kétszer tíz percben játszanak egymás ellen, hogy a végén kiderüljön, kiknek a nyakába kerül az aranyérem. Az eredményhirdetésre előreláthatólag 13 órakor kerül sor, majd  a program közös ebéddel zárul, ahol a szervezők minden résztvevőt megvendégelnek egy tál étellel.  

A sportrendezvény védnöke Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >