Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fejér megyei aranyérem a Nagyerdei Terep Maratonon
Fejér megyei aranyérem a Nagyerdei Terep Maratonon Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. október 01.

Image

Elsőként ért célba Gaál Tamás c. tűzoltó őrnagy, a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltója a Nagyerdei Terep Maratonon, Debrecenben. Gaál Tamás a negyvenkét kilométeres távot mintegy három és fél óra alatt teljesítette.
 
A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közreműködésével rendezték meg a Nagyerdei Terep Maraton futóversenyt.
 
A rendezvénnyel a szervezők újabb lehetőséget szerettek volna nyújtani az aktív sporttevékenységre, versenyzésre, az egészséges versenyszellem, a sportbaráti kapcsolatok kialakítására és megerősítésére.
 
A megmérettetés mindhárom távja a debreceni futók által kedvelt helyszínen, a festői szépségű Nagyerdőn haladt végig. A futóversenyen három távon – maraton, félmaraton és negyed maraton – indulhattak a versenyzők.
 
A katasztrófavédelmi kategóriában állt rajthoz a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltója is, aki a 42,12 kilométeres maraton távot teljesítve 3 óra 34 perc alatt ért célba. Gaál Tamás c. tűzoltó őrnagy ezzel az eredménnyel első helyezést érte el a maraton férfi távon a katasztrófavédelmi kategóriában.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >