Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Én és a szecesszió - rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 07.

Image

Ősszel is folytatódik a „Gyere rajzolni a Képtárba” sorozat egy rajzpályázati kiírással, aminek témája Nagy Sándor művészete. „Én és a szecesszió” címmel a 7-12 és a 13-19 éves Fejér megyei diákok pályamunkáit november 10-ig várják a Városi Képtárban.

 

 

A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény - nyitva a gyerekek művészetek iránti fogékonyságára – folytatja a korábbiakban megkezdett „Gyere rajzolni a Képtárba” sorozatát. Ismét rajzpályázatot írtak ki Fejér megyei diákok részére, két korosztályban, 7-12 és 13-19 éveseknek.
Mivel a Képtárban szeptember 18-án „A Gödöllői szecesszió kertje/Nagy Sándor művészete” címmel nyílt kiállítás, ezért a mostani verseny témája is ez.

„Én és a szecesszió” címmel várják a pályamunkákat a diákoktól, akiknek lehetőséget biztosítanak arra, hogy alkotásaikat a Képtárban készítsék el. Ami lehet akár festmény, illusztráció, freskó, szőnyeg, vagy akár üvegablak terv is. A felhasználható eszköz szabadon választható. Minden pályázó legfeljebb két alkotással nevezhet, melyek mérete maximum A3 méretű lehet, amit a Képtárban munkanapokon vesznek át 10 és 15 óra között. A pályamunkák leadási határideje november 10.

 


 

Az összes leadott alkotást szakmai zsűri fogja elbírálni, majd a legjobb pályaműveket ki is állítják a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény Diák-Deák Galériájában, melynek megnyitóját november 18-ára tervezik.

Az alkotásokat két kategóriában fogják díjazni értékes rajzeszköz csomagokkal. Az első helyezettek felkészítő tanárainak segítő tevékenységét pedig „A Gödöllői szecesszió kertje/Nagy Sándor művészete” kiállítás katalógusával honorálják.   

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >