Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow AV19: két győzelem egy este!
AV19: két győzelem egy este! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 12.

Image

Egy nagyon komoly, hatos vereségsorozat végére tudott pontot tenni (mindjárt hármat is...) az osztrák profi ligában a Fehérvár AV19 jégkorong csapata.

 

 

 A példátlan balszerencse sorozattal és sérüléshullámmal küzdő együttes egyik legnagyobb riválisa otthonában nyert remek védekezéssel és némi szerencsével 1-0 -ra. Amíg a "nagyok" Szlovéniában vitézkedtek, a második számú alakulat a MOL Ligában újra a MAC Budapesttel találkozott, s megint megfricskázta esélyesebb ellenfelét. 3-2 -re nyert hazai közönség előtt, így tartja 4. helyét a nagy formába lendült UTE előtt, s a MAC mögött. Kedden éppen Újpestre látogat majd az együttes.

Az EBEL gárda ketrecében Rajna 33 lövést hatástalanított Ljubljanában, s 6 emberhátrányos 2 percet védekezett ki sikeresen Rob Pallin együttese, szemben a házigazdák 3x2 percével, amelyek közül a másodikat ki is használta a Volán Wehrs révén. Ezzel a sikerrel talán elindul a csapat szerekere és jönnek az újabb győzelmek.

Legközelebb kedden - a szezonrajton idegenben 3-1 -re legyőzött, ám azóta jól szereplő-  4. helyezett Klagenfurtot fogadja az AV19 (19:15), amely pénteken Grazba látogat, majd vasárnap már Fehérváron látja vendégül a graziakat (17:30).

Jó hír, hogy Ljubljanában már ott lehetett a jégen Andrew Sarauer, aki hosszú kihagyás után kapcsolódhatott be a játékba. Rá nagyon nagy szüksége van a csapatnak. Üröm az örömben, hogy most éppen Kóger nem segíthetett társainak, mert megsérült pénteken, de várhatóan a következő meccseken már játszhat. Mellette talán Aaron Brocklehurst is, de nála inkább az a valószínű, hogy a hétvégi meccsekre szállhat be újra a játékba.

Banham egyelőre még nem térhet vissza, miként Bartalis sem, pedig a támadójátékban ők nagyon hiányoznak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >