Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nagyon elverte az Alba a MAFC-ot Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 12.

Image

Alaposan feltüzelt állapotban fogadta a MAFC-ot a férfi kosárlabda NB I 3. fordulójában a TLI-Alba Fehérvár.

 

 

Az első két fordulóban elszenvedett minimális különbségű, balszerencsés vereségekért a fővárosiakon állt bosszút Braniszlav Dzunics csapata, amely 93-49 -re, 44 pontos (!) különbséggel hagyta helyben ellenfelét. Azt a MAFC-ot, amely pár napja azt a ZTE-t verte meg Zalában, amely az első körben éppen az Albát győzte le "mákviharban", hosszabbításos meccsen a Vodafone Sportcentrumban... A fehérvári együttes most valódi csapatként működött, szinte mindenki jól játszott.

A legponterősebbnek Lóránt bizonyult, aki 18 egységet termelt, de nem kell szégyenkeznie a 14 pontos Csorvásinak, a 12-ig jutó Spurlocknak és az egyaránt 11-11 pontot szerző Myles-Chery kettősnek sem. A héten érkezett Glower is megtette a magáét 8 pontjával és bíztató összprodukciójával.

Ezzel a nagy különbségű sikerrel feljött a tabella 7. helyére az Alba, igaz, ennek a szezon korai szakaszában még nagy jelentősége nincs. A mezőnyben már csak a Paks és a Körmend veretlen, a PVSK pedig az egyetlen nyeretlen, így egy-egy győzelem vagy vereség akár 6-7 helyes "liftezést" hozhat a következő fordulóban, amikor majd (október 17, 18:00) Kecskeméten vizitál az Alba. Ott ahol nagyon régen nem nyert már. Ideje megszakítani a rossz sorozatot!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >