Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow ÉRDEMES ELKERÜLNI A ZÁMOLY UTCA - FECSKEPARTI ÚT KERESZTEZŐDÉST
ÉRDEMES ELKERÜLNI A ZÁMOLY UTCA - FECSKEPARTI ÚT KERESZTEZŐDÉST Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 12.

Image

A Móri út és a Tompa Mihály utca között húzódó nagyközép-nyomású acél gázelosztó vezetékszakasz rekonstrukcióját végzi az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt., ezért hétfőtől forgalomkorlátozásra kell számítani. A fejlesztésben érintett ügyfelek és az arra közlekedők megértését, türelmét ezúton is köszöni a társaság!
 
A vezetéképítés nyomvonala a Fecskepart utca és a Havranek utca, valamint a Fecskepart utca és a Zámolyi utca kereszteződéseit érinti. A vezetékcsere elvégzéséhez félpályás útlezárás szükséges, így ezeken a szakaszokon október 12-től, hétfőtől forgalomkorlátozásra kell számítani, előreláthatólag péntekig.
 

 
A munkálatok időtartama alatt gázszünet nem lesz, a szolgáltatás a megszokott módon vehető igénybe. A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.
 
A társaság annak érdekében, hogy gázelosztó hálózatának üzembiztonságát fenntartsa, az esetleges meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti vezetékhálózatát.
 

 
A fejlesztésben érintett ügyfelek és az arra közlekedők megértését, türelmét ezúton is köszöni a társaság!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >