Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow ÚJABB BEJÁRÁST SZERVEZNEK A KIRÁLY SORI FŰTŐERŐMŰBEN
ÚJABB BEJÁRÁST SZERVEZNEK A KIRÁLY SORI FŰTŐERŐMŰBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 13.

Image

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy újabb csoport látogathatja meg a Király sori fűtőerőművet az Alapítvány a Magyar Műemléki Topográfia Támogatására jóvoltából. A második bejárást október 14-én szerdán 15 órától tartják, a gyülekezési hely a Széphő Zrt. portájánál lesz.
 
 
Az Alapítvány a Magyar Műemléki Topográfia Támogatására munkatársai június óta dolgoznak azon a nagyszabású terven, hogy Székesfehérváron létrejöjjön egy, a város iparát bemutató múzeum. Ennek keretében újabb lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek a fűtőerőmű bejárására.
 

Egy fél órás vetítéssel egybekötött bemutatón vehetnek részt a jelentkezők, mely során megismerhetik a villanygyár történetét alapításától napjaink fűtőerőművéig, majd Koós László hőtermelési üzemvezetővel járják be az erőmű épületét.
 

Mivel a séta üzemi területen lesz, ezért kérik, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, illetve mindenképpen regisztráljanak a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, mert csak 30 főt tudnak fogadni a helyszínen.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >