Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szétlövésben nyert a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 14.

Image

Hat vereséget követően tudott győzni vasárnap Ljubljanában a Fehérvár AV19 jégkorong csapata az EBEL-ben, s ez a siker lélektanilag sokat ért, mivel kedden este a Klagenfurt ellen is nyert Rob Pallin vezetőedző együttese. Nem ment könnyen, csak hosszabbítást és szétlövést követően jött össze a 2-1 -es győzelem, de a legfontosabb, hogy újabb 2 ponttal gazdagodott a Volán, amely maradt ugyan a 10. a tabellán, ám már 3 ponton - azaz egy győzelemnyi távolságon - belül van az előtte álló három csapat, tehát egy újabb sikerrel sokat ugorhat előre a táblázaton.

Ez nem lesz könnyű, mert pénteken idegenben, vasárnap pedig az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban az edzőváltáson átesett, s mindjárt nyerni is tudó Graz lesz az ellenfele. Az mindeképpen jó előjel, hogy Sarauer után Banham is felépült, játszott már a KAC ellen. Velük sokkal erősebb a Volán.

A MOL Ligában 2-2 -es állásnál, a hosszabbítás vége előtt kevéssel egy sokkoló sérülés vetett véget az AV19 második számú egylete újpesti vendégjátékának. A Volán kanadai hánvédje, Devon Krogh nyakát elvágta egy esésnél egyik játékostársa korcsolyapengéje, s mivel pillanatok alatt elöntötte a vér, az eset pedig mindenkit sokkolt, a játékvezetők beszüntették a mérkőzést.

A szerencsétlenül járt hokist rohammentő vitte kórházba, ahol stabilizálták az állapotát, így nincs életveszélyben, de egy darabig biztosan nem léphet jégre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >