Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Táncsics iskola csapata nyerte a Sóstón rendezett Ökolimpiát
A Táncsics iskola csapata nyerte a Sóstón rendezett Ökolimpiát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 14.
Negyedik alkalommal szervezte meg az „Ökolimpia” programot az Alcoa vállalat-csoport a Gaja Környezetvédő Egyesülettel és a Városgondnoksággal közösen. Múlt pénteken a Sóstón került sor a nagyszabású közösségi rendezvényre, melyet a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola csapata nyert meg.

 

Az Ökolimpia programsorozatot négy évvel ezelőtt indította el az Alcoa vállalat-csoport. Célul tűzték ki, hogy a kezdeményezésbe minél több iskolát bevonjanak, ennek jegyében idén tíz általános iskola több mint százötven diákja kapott meghívást a Gaja Környezetvédő Egyesülettel és a Városgondnoksággal közösen szervezett programra. A csapatok a Sóstó Zöld tanyáján megrendezett vidám, ösztönző, játékos vetélkedőn vettek részt, ismerkedtek a sport és a környezettudatos életmód jelentőségével.

 

 


A tíz állomáson sportos, ügyességi, kreatív és gondolkodtató kvíz jellegű feladatok egyaránt megtalálhatóak voltak. A nagyszabású közösségépítő rendezvényt a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola csapata nyerte meg Szuriné Vitéz Éva vezetésével. A gyerekek nemcsak a győztesnek járó kupa, oklevél, és egy ötvenezer forintos vásárlási utalvány boldog tulajdonosai lettek, hanem élményekkel gazdagon térhettek vissza iskolájukba.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >