Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
MADÁRMENTÉS - LÉLEKMENTÉS RAJZPÁLYÁZAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 21.

Image

Hatodik alkalommal hirdette meg a „Madármentés – Lélekmentés” című nemzetközi gyermekrajz-pályázatát az idén 19 éves székesfehérvári Vadmadárkórház. Ezúttal a madarak gyógyításával, mentésével kapcsolatos alkotásokkal pályázhatnak a 3-18 év közötti alkotók. A szabadon választott technikával készült műveket november 27-ig lehet beküldeni.

 

Az idén 19 éves székesfehérvári Vadmadárkórház munkatársai hosszú ideje vezetik, gondozzák a „Madármentés – Lélekmentés” című, szemléletformáló, óvodai és iskolai nevelő – oktató programot. Ennek fontos részét képezi az azonos című nemzetközi gyermekrajzpályázat, amely töretlen népszerűségnek örvend, csak tavaly mintegy 2.600 alkotást küldtek be az alkotók. Az idén hatodik alkalommal meghirdetett pályázaton 3-18 év közötti gyerekek és fiatalok vehetnek részt négy kategóriában, illetve a tavalyihoz hasonlóan speciális kategóriákban pályázhatnak az értelmileg akadályozott alkotók. Technikai megkötés ezúttal sincs, az alkotók bármilyen technikával dolgozhatnak, fontos viszont, hogy A/4-es méretű rajzpapírt, vagy kartont használjanak, ennél nagyobb méretű képeket technikai okok miatt nem tudnak fogadni. A szabadon választott technikával készült rajzok hátoldalára szükséges feltüntetni a gyermek teljes nevét, életkorát, lakcímét, vagy óvodája, iskolája címét, valamint az alkotó telefonszámát, e-mail címét.

A zárt borítékba helyezett rajzokat november 27-ig lehet beküldeni a 8007, Székesfehérvár, Pf. 166. címre „Vadmadárkórház” jeligével. Az alkotásokat szakértő zsűri fogja értékelni, az eredményhirdetésre december 9-én 17.00 órakor kerül sor a KÖFÉM Művelődési Házban. Korcsoportonként a három legjobb alkotást részesítik díjazásban. A rajzpályázat szervezői idén is nagy szeretettel várják az alkotásokat!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >