Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újabb ingyenes nyílt nap az Új Csóri úti kutyaiskolában
Újabb ingyenes nyílt nap az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 22.
Újabb ingyenes nyílt napot tart az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő. Október 25-én, vasárnap a kutyákkal való általános bánásmódról, a viselkedési problémák megoldásáról és a téli felkészülésről kapnak fontos információkat az érdeklődők.

 

 

Folyamatos érdeklődés övezi az Új Csóri úti kutyaiskolában zajló ingyenes nyílt napokat. A sorozat következő állomására október 25-én, vasárnap kerül sor 14.00 órától. Nyakas Gábor székesfehérvári kutyaviselkedés-szakértő várja az érdeklődőket, akik hasznos információkat kapnak az állatokkal való helyes bánásmóddal, a kommunikációval és a kutyák viselkedési problémáinak megoldásával kapcsolatban. Szó lesz továbbá a téli felkészülésről, például a kutyák táplálásáról, az öltöztetés szükségességéről, valamint a biztonságos sétáltatásról, tekintettel a csúszós, sózott útszakaszokra.

A programra szeretettel várják a gyerekeket és a felnőtteket kutyáikkal együtt. Részt vehetnek olyan érdeklődők is, aki nem kutyatulajdonosok, esetleg félnek az állatoktól, de hajlandóak tanulni, és szeretnék az állatokat jobban megismerni. A tervek szerint a sorozat december elején egy újabb programmal folytatódik, melynek keretében az ünnepekre, a szilveszterre történő felkészülésről tanulhatnak az állattartók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >