Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Angyalokat keresnek Velencén!
Angyalokat keresnek Velencén! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 09.

Image

Mindig felemelő érzés rászorulókon segíteni, főleg, ha gyerekekről, családokról van szó. Mint arról már beszámoltunk, egyre aktívabban tevékenykedik ezen a területen a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja.

 

 

Az elmúlt időszakban több rendezvény és akció keretein belül próbáltak támogatásokat, hozzájárulásokat gyűjteni annak érdekében, hogy a környék gyermekeinek széppé, emlékezetessé tegyék a közelgő Mikulás napot és a Karácsonyt. Ezúttal Angyalokat keresnek, akik szebbé teszik mintegy 200 apróság ünnepét.

 


 

A klub felhívása

"Jelenleg közel 200 rászoruló gyermeket számlálunk Velencén és környékén, de a folyamatos csatlakozások miatt ez az ünnepekig bőven emelkedhet még. Idén lehetőségünk van 100 gyermeket megajándékozni mikulásra és karácsonyra, de mi szeretnénk minden gyermeket megajándékozni! Ehhez keressük az angyalokat. November 30-ig a Mikulás csomagokhoz várjuk a felajánlásokat (csokimikulás, gyümölcs, kindertojás, egyéb édesség, apró játékok), melyet zártkörű ünnepség keretein belül adjuk át a gyerekeknek december 5-én. Ezen a napon létrehozunk egy kívánságfalat, amelyen a gyerekek egyet kívánhatnak a Jézuskától és itt lépnek be az angyalok, akik ezt teljesítik és december 20-án átadják a kívánság megálmodójának. Érdeklődni a 06 70/310-0042 telefonszámon lehet."

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >