Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Székesfehérvár az Automotive Hungary kiállítói között
Székesfehérvár az Automotive Hungary kiállítói között Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsa   
2015. október 29.

Szerdán megnyitotta kapuit az AUTOMOTIVE HUNGARY a Hungexpo területén. A Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállításon Székesfehérvár is jelen van. A standon nemcsak hazánk történelmi fővárosának hagyományait és rendezvényeit, hanem a befektetőknek kínált lehetőségeket, valamint az itt letelepedő vállalatokat, illetve munkavállalókat váró városi környezetet, szolgáltatásokat is bemutatják. Több fehérvári cég is megtalálható a közel 300 kiállító között a csütörtökön és pénteken még látogatható szakmai börzén.

 

 

Egykori Ikarus autóbusz és a legmodernebb autócsodák – mindez egyszerre tárul az AUTOMOTIVE HUNGARY látogatóinak szeme elé. A Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállításon a négy, Magyarországon gyártóbázissal rendelkező autóipari cég (Audi, Mercedes, Opel, Suzuki) mellett idén először a BMW is képviselteti magát, valamint közel 300 járműipari beszállító, alkatrészgyártó, a saját területén meghatározó cég mutatja be tevékenységét. 

 



Székesfehérvár is látványos standdal van jelen a börzén, a várost „vigyázó” két történelmi óriásbáb mindenkit megállásra késztet. Érdemes is elidőzni a bemutatkozó pultnál, hiszen a Tourinform Iroda munkatársai széles körű kínálattal várják a vendégeket. A szakkiállításon való részvételt kettős cél indokolta: egyrészt a már jelenlévő cégek miatt tartotta fontosnak a város a bemutatkozást, másrészt a fehérvári gazdasági életben rejlő lehetőségeket, hazánk történelmi fővárosának kultúráját, értékeit mutatják be. A Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai fogadják a látogatókat. Az első nap tapasztalata, hogy sok az érdeklődő: vannak külföldi cégek, akik arra kíváncsiak, hogy milyen cégek működnek a városban - ők elsősorban üzleti partnereket keresnek. A másik visszatérő kérdés, hogy milyen életlehetőségeket biztosít Székesfehérvár, erről a standon kínált magyar és angol nyelvű kiadványokból tájékozódhatnak.  

A szakkiállítás szerdán nyitotta meg kapuit Budapesten, a Hungexpo területén. A hazai kiállítók mellett cseh, török, francia, lengyel, német, osztrák, szlovák és angol vállalatok is jelen vannak a programon, amelyet az AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítással együtt rendeznek meg idén. 

 



Több fehérvári cég is képviselteti magát a szakkiállításon. Az Alcoa-Köfém Kft. a várossal közös standon mutatkozik be az „A” pavilonban. Ugyancsak itt köszönti a látogatókat Samu, a fűthető motoros ruha, a Karsai Műanyagtechnikai Holding Zrt. egyik fontos innovációja. Ott jártunkkor éppen a Magyar Műanyagipari Szövetség elnöke kereste fel a cég standját, Hajdárné Molnár Katalin Elvirát Karsai Béla fogadta. 

A legújabb fejlesztésű járművek mellett pörgő-forgó, működés közben nem látható alkatrészek ejtik ámulatba a látogatókat. A legkisebb csavartól a repülőgépek „lábán” át a robottechnológia alkalmazásáig minden megtalálható a harmadik alkalommal megrendezett AUTOMOTIVE HUNGARY-n. 



A Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás csütörtökön és pénteken is látogatható, nemcsak a szakmai és üzleti élet, hanem a technológia fejlődése iránt érdeklődők is érdekes órákat tölthetnek a rendezvényen. 

További információ: http://automotivexpo.hu/hu/programok

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >