Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vidi: a szünetben a Honvéd ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. október 30.

Image

Mint ismert, az MLSZ illetékesei a szövetségi kapitány kérésére a válogatott Eb-pótselejtezői miatt elhasztották az NB I 15. fordulóját, így a tervezett kettő helyett 3 hetes szünet lesz a pontvadászatban. Jól jöhet ez a hosszú szusszanás a közelmúltban edzőváltáson átesett Videotonnak, amely Horváth Ferenc irányításával 1-1 győzelemnél és vereségnél tart a bajnokságban, miközben a Magyar Kupában kétszer nyert.

 

 

A felkészülés és összecsiszolódás jegyében november 6-án, pénteken 11 órakor Kispesten a Honvéd otthonában lépnek pályára Szolnokiék.

Kell is a sok gyakorlás a Vidi játékosainak, mivel a szünetet követően egymás után vívják a fontosabbnál fontosabb mérkőzéseket. A kupában a Haladás elleni hazai nyolcaddöntő-visszavágót, a bajnokságban pedig a Vasas és az MTK elleni -ugyancsak hazai- "bemelegítés" után a Fradi, a Debrecen és a Paks elleni rangadókat, melyek közül az első kettőt idegenben vívják majd meg.

Ahhoz, hogy a fehérvári egylet még a tavasz előtt ne veszítse el végleg dobogós álmait, alaposan bele kell húznia ezeken a meccseken, nem mindegy tehát, hogy mennyi ideje van ráhangolódni a nagy őszi hajrára.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >